Magyar Alaje Honlap - Kérdések és Válaszok - Horoszkópok

Kérdés:

Alaje, hol van a legjobb hely 2011.11.11-én?

Válasz:

A szívedben. Az a legjobb hely bármilyen napon a naptárban, amit a Földi emberek találtak fel.

Kérdés:

Hallottál valaha a bulgár jósról Vangáról? Mindent megjósolt előre és soha nem tévedett, azt mondta, hogy 2010 novemberében elkezdődik a III. Világháború. Ez valóságos?

Válasz:

Ne ess pánikba vagy aggodalomba a jövőről szóló jóslatokkal kapcsolatban. Ahogy sokszor mondom a videóimban és a hozzászólásaimban, a jövő nem rögzített. Ez rugalmas. A jovő nem függ semmilyen Földi dátumtól, a jövő minden pillanatban változik, a Földi népesség gondolati és érzelmi összességének energiájától függ. Így sok lehetőség van a jövőre. Ha valaki azt mondja, hogy ismeri a jövőt, akkor csak egy lehetőségre koncentrál. Egy idővonalon kívül még sok idővonal van.

És természetesen a sötét oldal azt akarja, hogy az emberek csak egy romboló és félelmetes lehetőségre koncentráljanak. Ha fejlett a tudatosságod, egy pozitív lehetőséget teremtesz és készen állsz bármilyen lehetőségre. Most a legfontosabb az emberek számára a szív és a tudatosság fejlesztése. A népességnek pozitívvá kell válnia. Amikor ez megtörténik, minden más szintén meg fog változni és minden jóslat lenullázódik, semmissé - érvénytelenné válik. Ez az amiért megcsináltam a 13 videómat. Hogy emeljem a Földi emberek tudatosságát és egy fénnyel telített jövőt teremtsek.


Kérdés:

Szia Alaje, mit tudsz mondani a horoszkópokról? Valóban működnek?

Válasz:

Mindenki egy egyéniség és nem egy babonának kellene elmondania számodra, hogy vagy és hogyan kellene élned.
Ha tetszett, amit olvastál és honorálnád a munkámat,
akkor az alábbi logóra kattintva bármikor megteheted:

Jogi nyilatkozat | Kapcsolat