Telegramos Alaje hírek
Keresés a tartalomban


Magyar Alaje Honlap - Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A honlaphoz és a tartalmához való hozzáféréssel, automatikusan elfogadod az alábbi lemondásokat:

  • Az alaje.hu semleges, nem támogat semmilyen vallást, szektát, politikai nézetet vagy hitrendszert. Mindenki eldöntheti önmaga, hogy elfogadja-e az itt bemutatott információkat vagy sem. Mindenki felelős a saját döntéseiért és hiedelmeiért. Mindenki képes önmaga nyomozni, hogy megtalálja a saját igazságát.
  • Az alaje.hu nem vállal felelősséget semmilyen tettért, amit annak eredményeképpen tesznek, hogy olvassák a honlap tartalmát, vagy, hogy nem értik meg azt. Az alaje.hu szintén nem vállal felelősséget semelyik harmadik fél tartalmáért, ami be van linkelve hozzá. Az alaje.hu nem ad semmilyen egészségügyi tanácsot vagy diagnózist. Ha bármilyen egészségügyi kérdéssel szembesülsz, beszélj először az orvosoddal!
  • Minden anyag ezen az alaje.hu honlapon, csak informatív jellegű és nem fogható fel orvosi tanácsként vagy utasításként. Nem kellene megtenni vagy nem megtenni dolgokat, egyedül ezen információk tartalmára alapozva. Helyette az olvasóknak megfelelő egészségügyi szakértőkkel kellene konzultálnia, bármilyen az egészségükkel és a jólétükkel kapcsolatos dologban. Az itt kifejezett információk és vélemények a legpontosabbnak hittek, a szerző legjobb ítélőképességén alapulnak. Azok az olvasók, akik nem konzultálnak a megfelelő egészségügyi hatóságokkal, a sérülés kockázatának teszik ki magukat. A publikáló nem felelős a hibákért vagy a mulasztásokért.
  • Az alaje.hu semmilyen körülmények között sem felelős, bármilyen veszteségért vagy kárért, beleértve a személyi sérülést vagy halált, ami a szolgáltatásainak használatából, vagy bármilyen megjelenített tartalmából ered, függetlenül attól, hogy az online vagy offline formában történt-e. Az alaje.hu szolgáltatásai úgy vannak átadva, ahogy vannak és ahogyan azok elérhetőek. Az alaje.hu határozottan lemond bármilyen megfelelési garanciáról egy rendkívüli cél, vagy a vétlenség érdekében. Az alaje.hu nem garantál és nem ígér semmilyen konkrét eredményt a szolgáltatásainak használatából.
  • Az alaje.hu fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.
  • Az alaje.hu honlapon megjelenő védjegyek, szolgáltatási márkajelek, kereskedelmi nevek, termékmegjelenés és termékek a szerzői jog védelme alá tartoznak. Felhasználásuk, kizárólag a szolgáltató (harmadik fél) előzetes írásos engedélye alapján lehetséges.
  • A honlap Facebook és Telegram oldalán, a felhasználók illetve látogatók által feltölthető megjegyzésekben illetve hozzászólásokban megjelenő tartalom tekintetében a honlap és a tulajdonos minden felelősséget kizár.
  • Az alaje.hu információi ingyenesek, változtatás nélkül szabadon átvehetők, kinyomtathatók, másolhatók és terjeszthetők, ha a forrás (honlapok esetén pedig a működő link) fel van tűntetve.