Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Magyar Alaje Honlap - Videók - 2. rész

Alaje a Plejádokról - 2. rész
( Forrás: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=26MhrpCcy5M )


Légy óvatos a dohányzókkal és az alkoholfogyasztókkal!

Ők negatív asztrális lények befolyásolása alatt állnak, akik az auramezejükben élnek és falják az életenergiátokat. Mindenki, aki szellemi erővel rendelkezik láthatja ezt. Ha valami magasabban rezeg mint Te, láthatatlan a számodra. Ebben nincs semmi természetfeletti dolog. Ez egyszerűen magasabb szellemi tudomány, amelyet a legtöbb ember nem ismer. A negatív emberek próbálnak veszekedni veletek, hogy dühössé és erőtlenné tegyen benneteket. A pozitív emberek szeretetet és erőt adnak nektek. Mindig a tiétek a választás, hogy kit akartok az oldalatokon. Fényt vagy sötétséget, szeretetet vagy gyűlöletet. Ne hagyjátok őket, hogy megtévesszenek, amikor azt mondják nektek, hogy ők spirituálisak és ugyanakkor dohányoznak vagy teljesen vallásosak. A spirituális ember törődik az egészségével, mert ismeri az önszeretetet és nem hódol senkinek, mert felelősséget vállal az életéért. Csak ha szereted magadat, akkor leszel képes szeretni másokat is. A dohányos aki tönkreteszi magát, nem szereti magát és először ezt kell megtanulnia. Mindenkinek meg kell hoznia a döntést most, hogy a pozitívért vagy a negatívért akar-e élni. Ne pocsékold az életed hülye TV műsorokra, gyors ételekkel, kábítószerekkel vagy vallásokkal, akik a múltban több millió embert megöltek. Amikor a Földre érkeztél, a terved az volt, hogy magasabbá fejlődj, nem pedig alacsonyabbá. Gondolkodj rajta!

A negatív gondolatok, az emberek millióitól több ezer év óta, kényszerítik a Földet hogy szabaduljanak meg tőlük. Ezért vannak kaotikus időjárások, földrengések, árvizek és tűzhányókitörések. A Föld nemcsak a gázszennyeződésektől szenved, hanem a gondolati-szennytől is. A gondolatok energia és az energiának mindig hatása van az Univerzumra. Az Univerzumban minden összeköttetésben van. Ez már magasabb tudomány. Próbáld feltölteni gondolataidat pozitív energiával, amikor csak teheted. Összpontosíts a barátságosságra és ne a gyűlöletre! Képes vagy ezt megtenni? Több ezer ember van itt a Földön mint én, akik segíteni tudnak neked ezt elérni.

Mi vagyunk a fénymunkások, akik a lét magasabb valóságainak fényét használjuk a negatív megszüntetésére. A múltatokban angyaloknak hívtatok bennünket. Mindenki, aki a fénynek dolgozik, keményen támadva van a sötét oldalról. Emiatt még inkább fontos, hogy a fénymunkások tovább növeljék erejüket. Ne hagyjátok magatokat elbátortalanítani a negatív emberekkel, vagy a problémákkal, amelyekkel szemben álltok.

Tartsd figyelmed a célon! Segíteni a bolygót és belemerülni a fénybe, ahol semmi negatív nem tud létezni. A Föld kísérlet, amelyben látni akartuk, hogy tudjuk-e tartani a fényünket a negatív környezetben. Ez lassan a végéhez közeledik. A sötét oldal ezt meg akarja akadályozni. Ne hagyd a kétkedőket, arrogáns embereket, vagy fizetett pszichológusokat, hogy elbátortalanítsanak. Ők félnek a szeretettől és azoktól, akiknek több tudásuk van mint nekik. Sok életre van szükségük, amíg képesek lesznek a magasabb bölcsességekre. Ez az ő szabad akaratuk. Minden virágnak megvan a maga virágzási ideje. Minél több fényt küldesz ki szívedből, annál gyengébbé válik a sötét oldal. Minél többet támad téged ezért a sötét oldal, annál inkább bók ez a számodra, hogy jól végzed a dolgodat. A harc a gonosz ellen, inkább belül foglal helyet, mint kívül. Szívedben és a gondolataidban. Az energia amit küldesz, fontos. Ha magadban negatívan gondolkodsz, növelni fogod magad körül a káoszt, mert ezzel táplálod! Ha szeretnéd megszüntetni a bolygón a káoszt, akkor a szeretet gondolatait kell szétküldened. Ezek a morfogenetikus mezőn eljutnak az egész bolygóra. Így tudod a sötét oldal tervét elrontani. Zűrzavart terveznek, nemcsak az egész bolygón, hanem az egész Galaxisban. Megengedjük ezt?

A sötét oldal arra használja a TV-t, hogy hazudjon nektek. A TV műsorok 90%-nak az a feladata, hogy elbutítson benneteket. Nem akarják, hogy az élet értelméről gondolkodjatok. Azt akarják elérni, hogy higgyetek abban, hogy minden a legnagyobb rendben van. A legnagyobb hazugságshow-k azok, amik a politikusokkal kapcsolatosak. TV-s politikusokat és kamuválasztásokat mutogatnak, hogy elhiggyétek megvan a jogotok a választásra. A valódi hatalmon lévő emberek soha nincsenek a TV-ben és a saját családjaik által vannak megválasztva. Ameddig hagyod, hogy ilyen emberek uralkodjanak rajtad, addig a rabszolgájuk maradsz, hogy a háborúikat pénzeld az adóidból.

Képzeld el most magadban, miféle világban akarsz élni. Képzelj el egy világot, erőszak, hadsereg, politikusok és képmutató papok nélkül, babonák és hitrendszerek valamint hazugságok nélkül!

Képzeld el a világot, ahol csak a szeretet uralkodik és mindenkinek megvan mindene, ami szükséges. A tudás is rendelkezésre áll mindenki számára és ahol a kapcsolat a magasabban fejlett bolygókkal természetes dolog. Fel kell építened az erős belső vágyat, hogy ilyen világban élj!

Minél több ember lesz képes ezeket a gondolatokat elképzelni és szétküldeni, annál egyszerűbben tudjátok a bolygó fejlődését a pozitív irányba terelni. Kezdj el hallgatni a lelked szavaira és nem azokra a hangokra amiket a TV és rádió műsoron keresztül adnak le neked. A lelked hangját csak akkor hallod, amikor csendben vagy és stressz és zajmentes környezet vesz körül. A legtöbb ember naponta koncentrál gyűlöletre, irigységre, vitákra, arroganciára. Öntudatlanul, nem tudatosan élnek és elpocsékolják az életüket. Tégy elhatározást most!

Miféle világban akarsz élni? Küldj gondolatokat a szeretet erejével az egész bolygónak. Ez jobban megzavarja a sötét oldalt, mint bármi más. Képzeld el, hogy az egész bolygó a szeretet fényével van feltöltve és ez a fény az összes gonoszt elégeti.
Most van az az idő, hogy bizonyíthatod magadnak, hogy valóban felnőtt-e a tudatod vagy sem. Ha valaki szereti a gyűlöletet és az erőszakot, akkor kevésbé fejlett, mint egy állat vagy egy növény. Az élet értelme a tudatod és a szívedben lévő szeretet fejlődése. Nem az autód, a mobiltelefonod, a bankszámlád, a vallások, a horrorfilmek és az erőszak mások felett, hanem egyszerűen a szeretet mértéke a szívedben mutatja ki, hogy ki is vagy valójában. Csak akkor lehetsz a győztes oldalon, ha a szíveddel gondolkodsz!

Ez a kulcs a magasabb léthez! Használni fogod ezt az eszközt, vagy elhajítod?

Tiéd a választás.


Fordító - Konrád Bálint

Ha tetszett, amit olvastál és támogatnád a munkámat,
akkor az alábbi logóra kattintva bármikor megteheted:

Jogi nyilatkozat | Kapcsolat