Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Magyar Alaje Honlap - Videók - 17. rész

Alaje a Plejádokról - 17. rész
Fénymunka
Atlantis vortex, Bimini sziget, Bermuda háromszög - 2011 november.

( Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=QWNSPUBrb-g&list=PL2894BEB401175936&index=9 )


Üdvözöllek benneteket, Alaje vagyok a Plejádi csillagrendszerből.

Egy spirituális átalakulás zajlik a Földön, mivel a lét magasabb energiái a bolygóra érkeznek, hogy egy magasabb evolúciós szintre emeljék fel a bolygót. Az egyének, akiket megérintett ez a magasabb szeretetenergia, végig akarják vezetni a bolygót ezen a folyamaton. 12 éve utazom ilyen szerető emberekkel a Föld energiahelyeire, hogy közvetítsük a szeretet magasabb rezgését és megtisztítsuk a Földet a negatív energiáktól.

2011 novemberében elutaztam 10 szerető emberrel a Bimini szigetekre a Bermuda háromszögbe. Bimini egy része volt Atlantisznak és közel volt hozzá Atlantisz legerősebb energiaközpontja. Ez volt Atlantisz örvénye. Mielőtt megmutatom az utazásunkat, hadd mondjam el Atlantisz történelmét és az Atlantisz előtti civilizációkét, mert a Föld mai civilizációja, ugyanígy viselkedik.

Az elmúlt 10.000.000 évben a Földön, 8 technikailag fejlett civilizáció semmisítette meg önmagát a végén, mert rosszul használták a technológiájukat, az erejüket és mert nem éltek spirituálisan. Voltak emberszerű és nem emberszerű űrutazók is, akik az Univerzum más részeiről jöttek. A fegyvereik ezerszer pusztítóbbak voltak, mint ami a Földi embereknek van manapság, mivel ők a kozmikus energiát használták ki. Ez nem kitaláció, ez a Föld szomorú igaz történelme. A háborúik erős rádióaktivitást okoztak, ami a teremtmények mutációit okozta. Ez az amiért a dinoszauruszok létrejöttek, akiket később más űrutazók öltek meg, hogy újraépítsenek egy új civilizációt. Ez a civilizáció is rosszul használta a fegyverekeit és elpusztította a bolygót, ami valaha a Mars és a Jupiter között volt. Ma ott található az Aszteroida-öv, az ami az elpusztult bolygóból maradt meg.

Hozzávetőlegesen 1.000.000 évvel ezelőtt, más űrutazók érkeztek és népesítették be a Földet. Felépítették Lemúria és Atlantisz civilizációját. A Föld felszíne máshogyan nézett ki akkoriban. Lemúria egy kontinens volt a Csendes-óceánon. Atlantisz egy kontinens volt az Atlanti-óceánon. Atlantisz sokkal fejlettebb volt, mint a mai Földi ember és óriási kristályokat használtak erős kozmikus energiával. Az élettartamuk elérte az 1.000 évet, képesek voltak kommunikálni a magasabb dimenziókkal és megvolt a képességük, hogy utazzanak az időben. Atlantisz kontinensét sok kis sziget vette körbe. Sok Atlantiszi kolóniájuk volt, a Föld másik részein.

Sok különböző földönkívüli faj élt itt évezredekig, spirituálisan és harmóniában a léttel. A tudásuk a Kozmoszról ennek következtében növekedett és megtanulták a technológiájukban használni a kozmikus energiát. Olyan 700.000 évvel ezelőtt elkezdődött a társadalmuk hanyatlása, mivel sok fejlett egó és arrogancia azt hitte, hogy ő Isten. Legtöbbjük elveszítette a spiritualitást és rosszul használta a kozmikus energiát, arra hogy manipulálja mások gondolatait, vagy genetikai mutációkat hozzon létre az embereknél és az állatoknál. Ez eredményezte az ősi hableány, a Minotaurusz, a Küklopsz és a tengeri szörnyek történeteit.

Az erő és a technológia megszállottai voltak. Háborúkat indítottak a Lemúriaiak ellen, mivel a bolygót a saját területüknek látták. Nagyon erősen visszaéltek az erő fegyvereikkel és kristályaikkal. Körülbelül 12.000 évvel ezelőtt, a háborúkban elpusztították Atlantisz egész kontinensét. Az energia majdnem mindent elporlasztott, így ma nem sok maradt Atlantiszból. Néhány spirituális atlantiszi képes volt elrepülni a katasztrófa elől az űrhajóikkal. Ez a katasztrófa pólusváltást és "özönvizet" okozott, ahogyan manapság hívják. Évekkel később az atlantisziak és más földönkívüliek visszajöttek a Föld más részeire, ahol továbbadták a tudásukat másoknak. Ez az oka annak, amiért a katasztrófa után más kultúrák, mint az Egyiptomi vagy a Görög, hirtelen matematikai, asztronómiai, orvosi vagy építészeti tudással bírtak. A lebegtető technológiájukat használták, hogy megépítsék a piramisokat sok helyen a bolygón.

Az erő, az energia és a fegyverek rossz használata miatt történt az atlantiszi civilizáció vége. Ez történik manapság is újra, csak kisebb léptékben.

Földi emberek, a gyűlölet és a háborúzás őrületét abba kell hagyni!

Még manapság is vannak emberek a hatalomban, akik fegyverekkel, háborúkkal, vallásokkal, drogokkal, genetikai és szellemi manipulációval és a Földi erőforrások túlzott kitermelésével akarnak irányítani mindent. A Föld irányítói dollár milliárdokat költenek fegyverekre és drogokra ahelyett, hogy segítenék az egész bolygót, hogy egy harmonikus hellyé váljon, ahol senkinek nem kell szenvednie. Ez mind azért történik, mert a legtöbb Földi ember nem tanult még meg harmóniában élni a fénnyel és a szeretettel. A legtöbb Földi ember kineveti a fényt és a szeretetet, egó-imádó, arrogáns, irigy és utálkozó. Mint egy kurzus, ami az önpusztításhoz vezet. Ez sokszor megtörtént más civilizációkban. Csak amikor a Földi emberek megtanulnak a spirituális fénnyel és az univerzális szeretettel élni, tudnak majd boldogan, fénnyel telítetten, szenvedéstől mentesen élni, mint más bolygók esetében. Ebből az okból kifolyólag gyakorlom egész életemben a fénymunkát, ezáltal a Föld fő energiája a jövőben a szeretet és nem a gyűlölet, pusztítás és szenvedés lesz.

Más szerető emberekkel együtt utazom el az örvényenergia helyekre, így a fényünk és a szeretetünk sokkal erőteljesebbé válik, ezért nagyobb gyógyító hatása van a Földre nézve. 2011 novemberében elutaztunk Bimini szigetére a Bahamákra. Bimini Atlantisz nyugati része volt, közel Atlantisz örvényéhez. Ez az örvény 35 mérföldre vagy 56 kilométerre keletre van Biminitől. Itt valaha kristálytemplomok és piramisok voltak, amelyek kozmikus energiát használtak időutazásra vagy a magasabb dimenziókkal való kommunikációra. Amikor Atlantisz elpusztult az erő rossz használata miatt, ez a templom is elpusztult. Az energia rendellenességeket és a dimenziókapukat hozott létre ezen a területen, amit ma Bermuda háromszögnek hívnak.

A lét engem és 10 másik szerető embert küldött a Föld ezen részére, hogy meggyógyítsuk ezeket a régi energiákat és használjuk a fényt rajtuk. Biminin gyógyító templomok voltak azokban az időkben, amikor Atlantisz még spirituális volt.

Először a gyógyító templomok helyét látogattuk meg, hogy megerősítsük a saját energiánkat, mielőtt az örvénybe mennénk. Az első napon a "Gyógyító Lyuk"-ba mentünk, ez egy természetes gyógyító forrás, ami a mangróve erdőben fekszik. Ezen a ponton, a valaha sok atlantiszi gyógyító kristálytemplom volt egyike volt. A víz itt erős energiát, nagy mennyiségű lítiumot, magnéziumot és kénsavat tartalmaz. Sok ember, aki meglátogatja ezt a forrást, szellemi és spirituális megvilágosodást tapasztal meg. Néhányan gyógyulást tapasztalnak meg betegségekből, vagy megszabadulást a bűnökből, mint a dohányzás. Ha nincs semmilyen betegséged, egy energetikus feltöltődést és általános jóllétet érzel. Az egész bahamai szigetláncolatnak természetes gyógyító kútjai vannak, mert az atlantiszi kristálytemplomok energiái még működnek.

A következő napon a "Fiatalság Forrása"-t látogattuk meg, egy másik helyet, ahol egykoron egy kristálytemplom állt. Az atlantiszi időkben, arra használták ezt a helyet, hogy fiatalon tartsák magukat, azáltal, hogy feltöltötték magukat kozmikus energiával és harmonizálták a Ying és Yang energiákat. Ami fiatalon tart, az nem a víz, hanem a kozmikus energia a vízben. Ez az a titok, amiért sok földönkívüli sok száz vagy ezer éves és még mindig fiatalnak néz ki. Kozmikus energiát használnak, a lét Központi Kozmikus Tudatosságát. Sok atlantiszi templom, még mindig létezik éterikus szinten. A kút, ami manapság oda épült, sajnos nagyon piszkos, így nem kellene, hogy igyál belőle. A kezembe vettem egy kis vizet és megérintettem minden résztvevő homlokát, hogy aktiváljam a harmadik szemet. Azután meditáltunk, hogy feltöltsük magunkat a hely energiájával és gyógyító energiát küldjünk a bolygónak. Minden résztvevő érezte az energia hatását.

"Az elmémben a rózsaszín színt láttam. Láttam egy rózsaszín aurát felbukkanni mindenből és örvényleni. Amikor a kezeidet a vállamra tetted, ez az energia felerősödött. Azután a testemet kiegyensúlyozottnak éreztem. Nagyon-nagyon békés állapotban voltam. Azt éreztem, hogy mindannyian ugyanahhoz az energiához csatlakoztunk."

"Egy meleg energiát láttam a szemeimen belül... sok színt... örvénylő fényt... különleges lilát... sok háromszöget... egy piramist... geometriát... fénykapukat... arany háromszögeket... és, hogy nagyon erős voltam."

"Éreztem, hogy az energiám bizsergett és úgy mozgott mint egy hullám... sok energiát éreztem, amíg körülöttem voltál és a kezeidet a vállamra tetted. Nem láttam semmit, de képeket éreztem a testemben." - "Érezted, hogy az energia harmonizálja a testet?" - "Igen, a számban kiegyensúlyozatlanság volt és éreztem, hogy valami megmozdult. Sok energia jött ki abból a lyukból, ami felment és belement mindenkibe, mivel láttam, ahogy feltűnt. Személy szerint olyan érzésem volt, mint amilyen lenni szokott minden alkalommal, amikor energia jött belém. Éreztem, hogy mozog és megint ez történt. Szintén volt itt ez a mozgás... olyan, mint amikor egy arc így mozog" - "Ahol az energiatest beilleszkedik. Sok energiatestünk van. Hogyha az energiatest (mint az asztráltest) nincs a fizikai testhez igazítva, nem érzed koncentráltnak magadat (kiegyensúlyozatlannak, egyenetlennek, öntudatlannak). Amikor mindegyik energiatest egymáshoz van igazodva, amikor minden test együtt van, akkor teljes a tudatosságod." - "Éreztem a tobozmirigyemet vibrálni. Alaje, láttam... (nem tudom, hogy ez mi voltunk-e Atlantiszban)... láttam egy helyet, mint ez... épületszerű építményekkel... emberek ültek ezeken a vonalakon és meditáltak... Mi lehettünk, vagy ősi emberek? Arra ösztönzött, hogy megérintsem a földet... hogy megérintsem a vegetációt az aljzaton... követtem az érzéseimet."

A következő napon béreltünk egy hajót és meglátogattunk egy kikötő romjait az atlantiszi időkből. Biminin úgy ismert, mint az "Atlantisz fal" és az "Atlantisz útja". A romok a sziget északi partján találhatóak. Egy óriási fal részei állnak ki a tengerből. Ezek a romok még mindig sugározzák a jó energiát, így elmentünk egy pontra, ahol a víz csak 4 méter mély volt (13 láb), hogy ússzunk és, hogy lemerüljünk az aljára. Ezek a romok egy város részei és több, mint 800.000 évesek. Ezek azon kevesek a megmaradtak közül Atlantisz pusztulása utánról, mivel ez a város Atlantisz peremén helyezkedett el. Még ha öregek is és a kövek eróziója erős is, még mindig látható a blokkok derékszögű formája.

Következő napon elmentünk a romok melletti partra, hogy újratöltsük az energiáinkat és fénymunkázzunk. A Nap energiájából, a sziget energiájából, a Föld energiájából, a víz és a sókristályok energiájából töltekeztünk fel. A Föld és a Nap energiájával összekapcsolódva, az aurád erőteljessé és ragyogóvá válik. Ha ezt mezítláb teszed, érezheted az energiaáramlást a talpad és a Föld között. Ha fürdesz a tengerben, szó szerint a fényenergiában fürdesz. Ez egészségesen tartja a testedet, mert a test energiája összhangban van a Forrás spirituális fényével. Ha nem a tenger közelében laksz, elmehetsz az erdőbe és megölelhetsz egy fát. Egy erdőben is megfürödhetsz a kozmikus energiában, ha az erdő egészséges. A fák a kozmikus energia antennái. A legmagasabb szintű energiát akkor szerezheted, amikor örömmel, mókázással és szeretettel teszed.

Ezzel az erőteljes fény és szeretetenergiával, egy energiaörvény vagy és készen állsz, hogy fénymunkát csinálj. Küldd minden örömöd és szereteted amit érzel, az egész bolygónak, minden embernek, minden állatnak, minden növénynek. Ezzel meggyógyítod a Földet minden negatív energiától, mivel - ahogyan már mondtam a másik videóimban - minden energetikailag kapcsolatban van a Kozmosszal. Ha meg akarsz változtatni egy alacsonyabb rezgést, akkor egy magasabb energiát kell használjál és a legmagasabb energia a szeretet energiája. A szeretet energiája, a lét energiája, a Teremtésé, a Forrásé. Használhatod ezt a spirituális energiát, hogy egy pozitív életet teremts. A szeretet erejével betegségeket és függőségeket gyógyíthatsz meg, eltávolíthatod a haragot, erőszakot, félelmet és növelheted a tudatosságot. A szeretet energiáját, még ennek a bolygónak az uralkodóihoz is elküldheted, így az megnyitja a szívüket, megváltoztatja a viselkedésüket. Ha éreznék a szívüket, éreznék a szánalmat és a pénzüket és az erejüket mindannyiunkért a jóra használnák fel ahelyett, hogy fegyverekre és irányító rendszerekre költenék el. A pénz az energia egy formája ezen a bolygón és spirituálisan kellene felhasználni, hogy más embereken segítsen. A szeretet energiájával, átalakíthatod a Földi társadalmat a béke és az öröm társadalmává, csakúgy, ahogyan ez már más bolygók esetében van.

A következő napon eltúráztunk a sziget legészakibb részére, ahol az energia a legerősebb. Itt szintén feltöltöttük magunkat a szeretet energiájával és aztán szétsugároztuk az energiát szerte a bolygón. Továbbá, személyes üléseket is csináltam, hogy segítsek bármilyen személyes kérdésben.

Minden este lementünk a partra, ahol sok energiagömb látogatott meg minket.

Minden elmúlt napon fénnyel és szeretettel töltöttük fel az energiáinkat, így a következő nap készen álltunk arra, hogy meglátogassuk az Atlantisz örvényt. Az Atlantisz örvény 35 mérföldre vagy 56 kilométerre található keletre Biminitől a Bermuda háromszögben. Hajóval 3 órára van szükség, hogy odaérj. A hajókázás szeretettel és örömmel telített volt. Ez a legmagasabb szinten tartotta a spirituális energiát. Ahogy egyre közelebb és közelebb kerültünk az örvényhez, érezhettük a változást az energiában. Ezen örvény elektromágneses energiája a fizikai iránytűnket nyugtalanná tette és a digitális iránytű többet nem működött. Még a hajó iránytűje is kikapcsolt. Ezen a helyen volt Atlantisz legerősebb erőközpontja. Ez egy kristálytemplom volt, amelyben kozmikus energiát használtak, hogy utazzanak az időben és kommunikáljanak a magasabb dimenziókkal. Ez a templom még mindig ott van az éterikus dimenziókban és a spirituális mesterek a magasabb dimenziókban még mindig használják ezt az energiát.

Amikor megérkeztünk meditáltunk. A fénylényekkel és a spirituális mesterekkel együtt fénymunkáztunk, gyógyító energiát küldtünk a Föld bolygónak. Az egész meditációt megnézheted az atlantiszi Bimini örvényről a következő filmemben, ahol energetikailag kapcsolódhatsz hozzá és a résztvevőkhöz, a fénymunkához.

A meditáció után elmentünk úszni az örvénybe. A víz itt csak 2 méter (6 láb) mély, habár a tengerben található. Ennek az az oka, hogy az atlantiszi időkben, a Bahama szigetek valaha magasabban voltak és éppen ezért ez egy nagy sziget volt. Később, a Bahamák sok része pár métert lesüllyedt és csak néhány része van a tengerszint felett.

Egy óra energiafürdőzés után a Bermuda háromszögben, készen álltunk, hogy visszavezessünk Biminibe. A visszaúton, meglepetést kaptunk. Először egy éterikus űrhajót láttunk felhőnek álcázva. Ez az űrhajó egy delfin alakját jelenítette meg maga körül. Ezzel a jelzéssel az űrbarátaim azt jelentették be, hogy hamarosan néhány delfin fog jönni, hogy köszönetet mondjanak a fénymunkánkért. Egy óra múlva, három delfin jött és úszott a hajónk előtt. Még ebből a távolságból is érezheted a delfinek szeretetenergiáját. Boldogok voltak, hogy spirituális fényt küldtünk a bolygónak. A delfinek magasan spirituális földönkívüliek, a Szíriusz-B-ről leszületve. A Szíriusz-B egy vízibolygó egy magasabb rezgésen, ezért választják, hogy a Földön az óceánban delfinként és bálnákként éljenek. Egy bálnában egy csoport-tudatosságot találhatsz meg, mivel sok lélek a Szíriusz-B-ről együtt születik le egy bálnába. Emberi formába is leszületnek, vagy éteri formában élnek. Azt is mondhatnánk, hogy a bálnák szerves űrhajók, ahol néha csapatosan, akár 100 ember is együtt van egy csoport tudatosságban. Ezért van az, hogy a bálnák nagy mozgó örvény portálok. Mi Plejádiak együtt dolgozunk a delfinekkel, hogy segítsük a Földet a tudatosság átalakulásának a folyamatában. Amikor a delfinek ugrálnak és pörögnek, egy boldogság örvényenergiát teremtenek és ez az energia a csoportban felerősödik. Ha közel vagy hozzájuk, érezheted a szeretet erőteljes gyógyító erejét. Még ezen film nézése közben is, lehetséges, hogy megkapjad a gyógyító energiájukat. Az óceánban sok természetes energiaörvény és portál van. A delfinek hatással vannak rájuk és megerősítik ezeket az energiákat. A Földi embereknek meg kell tanulniuk felismerni ezeket a spirituális mestereket, akik itt vannak, hogy segítsenek mindenkit. A bálnák és delfinek barbár gyilkolását és evését abba kell hagyni! Már mondtam a többi filmemben, hogy a gyilkolás teremti meg a legrosszabb negatív karmát. Akkor nem véletlen, hogy természeti katasztrófák történnek azért, hogy megtisztítsák ezt a negatív energiát. A delfinek és a bálnák ugyanahhoz a lélekenergiához tartoznak, mint az emberek, még akkor is, hogyha más fizikai testben élnek. Magasabb tudatosságuk van, mint a Földi embereknek és segíteni akarnak az embereknek, hogy szintén egy magasabb tudatosságot érjenek el. A Földi embereknek meg kellene védeniük őket és tanulniuk tőlük.

Az élet jelentése, hogy spiritualitás és univerzális szeretet legyen a szívben, valamint harmóniában és összhangban élni a léttel. Összhangban minden Forrás fényével. Az univerzális szeretet a legfontosabb, amit a Földi embernek meg kell tanulnia. Sok életet élsz sok különböző bolygón az alacsonyabb dimenziókban azért, hogy ezt megtanuljad. Hogyha ezt elsajátítottad, akkor leszülethetsz magasabb dimenziókba, ahol az életet fénnyel telítve éled, fájdalom és szomorúság nélkül. Ez nem egy hitrendszer! Ezek univerzális tények az élet működéséről.

Sok lélek, akik éltek már a magasabb dimenziókban, leszületnek a Földre, hogy elérhetővé tegyék minden Földi ember számára az univerzális szeretet energiáját. Az emberek, univerzális szeretettel a szívükben fénymunkások, mivel arra használják a lét szeretetét, hogy egy szerető bolygót teremtsenek. A fénymunkásoknak semmi köze sincsen a Föld bolygó vallási szektáihoz. A szeretet a lét lényege és semmi köze sincsen a Föld bolygó vallási szektáihoz, akik kirabolják, kínozzák és megölik a Földi emberek millióit. A vallások a Földön veszélyes szekták fanatikus követőkkel, akik megtámadják a szerető fénymunkásokat, ahogyan a fénymunkás Jézussal is tették. A vallások és gyűlölet csak kitalációk, amiket csak tudattalan, alacsonyan fejlett bolygókon találhatsz meg és sok háborút okoznak. A magasan fejlett bolygókon tudatosan élsz, összhangban a Központi Kozmikus Tudatossággal, harmóniában a szeretettel. Az univerzális szeretet nem vallás vagy hitrendszer, békét és harmóniát teremt.

A szeret a spirituális fény ereje és lényege.

Nagyon fontos, hogy sok ember használja az univerzális szeretet erejét, hogy eltávolítsunk minden negatív energiát a Föld bolygón. Túl sok negatív ember van a Földön, aki jobban összpontosít a technológiára, hatalomra, vallásra, irigységre és gyűlölködésre ahelyett, hogy a szívet fejlesztenék. A technológia és a hatalom szeretet és bölcsesség nélkül nagyon veszélyes, mivel a Földi emberiség és a természet ellen rosszul felhasználva... önpusztításhoz vezet.

Ennek a bolygónak a béke és a szeretet helyének kellene lennie, ahol az embereknek megvan a szeretet ereje a szívükben. Ez eltávolítana minden negativitást ezen a bolygón. Távolítsunk el minden erőszakot, gyűlöletet, irigységet, kapzsiságot és elnyomást a bolygóról! Minden Földi embert a fény útjának a járására és a léttel való összhangra bátorítok. Minden videómban elmagyarázom, hogy hogyan csináld.

A lét fénye világosítsa meg a szellemed!

Légy a közvetítője és az örvénye a lét szeretetének!

Érjen el a szereteted mindenkit!

Az univerzális szeretet a megoldás mindenre.

Loka samasta sukhino bhavantu

Legyen minden lény boldog, járuljon hozzá valamilyen módon minden gondolat, szó és tett, minden lény boldogságához!

Sok köszönet a fénymunka minden szerető résztvevőjének. A szerető energiátok harmonizálta a Föld bolygót és sok negatív energiát előzött meg. Ennek a bolygónak több ilyen emberekre van szüksége, mint amilyenek ti vagytok.

Univerzális fény és szeretet nektek,

Alaje
 


Fordító - Konrád Bálint

Ha tetszett, amit olvastál és támogatnád a munkámat,
akkor az alábbi logóra kattintva bármikor megteheted:

Jogi nyilatkozat | Kapcsolat