Nyomtatható magyar PDF formátum Magyar nyelvű MP3 gépi felolvasás
Magyar Alaje Honlap - Videók - 1. rész

Alaje a Plejádokról - 1. rész
( Forrás: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=eUXYcYQNgUY )


Hello, Alaje vagyok!

A Plejádok csillagrendszerből jöttem. A Galaktikus Föderáció tagja vagyok, amelyben ezen Univerzumnak több ezer jóindulatú tagja dolgozik együtt. Ez nem tudományos fantasztikum.

Ha intelligens vagy, akkor megvizsgálod ezt az információt mielőtt kritizálnád. Sok előadást tartottam a tudat fejlesztéséről Németországban, Svájcban és Ausztriában. Sokan közülünk itt élnek mint önkéntesek, azon célból, hogy megszüntessék a negativítást a Földön. Mindenkinek megvannak a saját képességei és feladatai.

Az Univerzumok természetszerűen tele vannak élőlényekkel különböző dimenziókban. Ez titokban van tartva bolygótokon. A sötét kormányaitok elnevetségesítik a földönkívüliekről és a tudat fejlesztéséről szóló témákat, hogy ne legyen érdeklődésetek eziránt és hogy nevessetek rajtuk.

A hatalmon lévő emberek évezredek óta hazudnak nektek a földönkívüliekről és a Kozmikus Törvényekről. Nem akarják hogy tudjátok, mert félnek elveszíteni hatalmukat felettetek. Ha ezt nem hiszed el, próbáld megtalálni az igazságot, hogy tudhass! A bizonyíték létezik, de magadtól kell megtalálnod, csak azután fogsz hinni és tudni. Azt akarják, hogy negatív energiákat teremtsetek és dolgozzatok nekik, mint rabszolgák, a háborúik adóitokból való pénzelésével és mindennek a kigúnyolásával, aminek valami köze van a spiritualitáshoz és a földönkívüliekhez. Meghamisított képeket mutatnak nektek az űrről, hogy azt gondoljátok, hogy ott kint nincs semmi. Járjatok magatok utána!

Nagyon mérgesek lesztek, hogy ők mindig is hazudtak nektek. Más bolygókról származó előrébb haladott emberek ki akarnak szabadítani titeket ebből a rendszerből. Az igazság az, hogy az összes Univerzum lakott. Ez természetes dolog és semmi köze a tudományos fantasztikumhoz. Több földönkívüli, akik a múltban a Földre látogattak, a primitív Földlakók által úgy voltak tisztelve, mint angyalok vagy Istenek. Ez az oka, hogy miért vannak vallásaitok és hitrendszereitek a Földön. Azokhoz a földönkívüliekhez imádkoztok, akik évezredekkel ezelőtt éltek itt a Földön. Pozitív és negatív földönkívüliek. Az igazságon nem változtat az, hogy elhiszed-e vagy sem, ez mindig valóság volt.

Próbálj utánajárni. Földi emberek ezrei tudják ezt már, de pár éven belül mindenki fogja látni, hogy nem vagyunk egyedül az Univerzumban. Ne légy sokkolva, amikor hajók ezreit fogod látni az égen. Jöjj rá melyik küld szeretetet. Ezek spirituálisak. Néhány negatív földönkívüli Plejádinak tetteti magát. Néhány embernek kapcsolata van velük és dezinformációkat terjesztenek. Ne legyetek elvakítva valódi UFO képekkel. Fontosabb, hogy ki van azokban a hajókban. Háború folyik a sötétség és a fény között a hátatok mögött, hogy felszabaduljatok a tudat rabszolgaságából, amiben már 12.000 éve éltek. Nem vagytok szabadok a Földön. Az egyedüli dolgok amiket ismertek, az a gyűlölet, erőszak, terror, cigarettadrogok, adók, a TV hamis kormányai, félelem, hitrendszerek és babonák.

A titkos kormány teremti ezeket a dolgokat azért, hogy irányíthasson benneteket. Ők maguk teremtik a terrort, hogy így legálisan több hatalmat tudjanak adni a hadseregnek és a kontrolltechnológiáinak. A céljuk a negatív energia felerősítése. Akartok ilyen világban élni? Tudjuk, hogy sokan közületek nem hiszitek ezt el, így ismét... járjatok magatok utána.

A bizonyíték ott van, de nektek kell erőfeszítést tenni, hogy megtaláljátok. Próbáljátok törölni a mesterséges negativítást a tudatotokból. Összpontosítsatok pozitív energiára. Ez az erőtök a gonosz ellen. Ők erőtlenek ezzel az energiával szemben. Ezért akarnak titeket kifordítani erőtökből. Ne hagyjátok, hogy a sötét kormány manipuláljon titeket. Ők erre a TV-t, rádiót, újságokat, cigarettadrogokat, vallásokat, TV-s politikusokat, hadsereget, elektromágneses hullámokat és öncsinálta háborúkat használnak azon célból, hogy titeket negatív módban tartsanak. Mindenki, aki ezeken az információkon nevet, már manipulálva van és több tanulnivalója van mint másoknak.

Az intelligens ember először utánanyomoz a témának, mielőtt véleményt alkotna róla. A világmindenség sokféle lénnyel van belakva. A kormányaitok kapcsolatban voltak velük és ezt titokban tartják. Ezért fejlődött a technológiátok az utolsó 50 évben olyan rohamosan. Azért éltek ezen a bolygón, hogy megtanuljatok pozitívak maradni, még ilyen negatív világban is. Az élet értelme a tudat fejlesztése, a szív, az elme és a karakter fejlesztése egy nemesebb szinten. Spirituálisnak lenni, még akkor is ha negatív energiák vesznek körül. Ez több életen keresztül történik és több bolygón, mert a lélek mindent meg akar tanulni. Minden bolygó iskola, amelyben egy lépéssel magasabbra tudsz jutni. Minden lélek célja hogy magasabbra fejlődjön, vissza a forráshoz, a kozmikus központi tudatállapothoz. Nevezhetitek "Istennek", de ez nem személy. Ez az energia, amelyből minden létezik. Nincs tudásotok az Univerzumról, mert dezinformációk voltak nektek adva a kormányaitoktól. Még a Föld történelmének könyveit is átírták, vagy törölték a középkorban. A földönkívüliek településeiről történt felfedezések vagy titokban tartva, vagy törölve lettek. Helyettük valamely állatcsontok felfedezését mutogatják és szenzációként adják el nektek.

Butának és tudatlannak akarnak tartani benneteket, hogy így csak nekik legyen tudásuk és hatalmuk. Tisztességesnek tűnik ez nektek? A bizonyíték még mindig ott van, de magatoknak kell megtalálnotok. Ők nem fogják elmondani nektek a nyilvános TV-n. Ha valóban meg akarod szerezni a tudást, a lét mindig fog utakat mutatni, hogy megtaláld. A legtöbb ember a Földön elfelejtette hogyan hallgasson a lelkére. Szándékosan szét vannak zilálva a környező negatív társadalomban.

Barátaim, ezt ideje megváltoztatni, ti rémálomban éltek. Töröljetek ki minden negatív érzelmeket magatokban. Más civilizációkhoz hasonlítva az Univerzumban, még fiatalok vagytok és az óvodában vagytok. Összpontosítsatok pozitív érzelmekre. Legalább próbáljátok meg. Teremtsétek meg a belső vágyat, megkapni a tudást a világmindenségről. Ne hagyjátok, hogy a negatív emberek megzavarjanak. Ők lopják az energiátokat és primitívnek akarnak tartani benneteket, amilyenek ők maguk.


Fordító - Konrád Bálint

Ha tetszett, amit olvastál és támogatnád a munkámat,
akkor az alábbi logóra kattintva bármikor megteheted:

Jogi nyilatkozat | Kapcsolat