Magyar Alaje Honlap - Meditációk

Itt elolvashatod és meghallgathatod külön a videókban szereplő meditációkat...

Letölthető MP3 hangformátumVezetett gyógyító meditáció (23. rész)

Nos, így feltöltekeztünk Dion és az Olümposz természetes, magas szintű rezgéseivel. Hadd használjuk fel ezt az energiát arra, hogy meggyógyítsuk önmagunkat és a földi társadalmat! Pozitív energiára van szükségünk annak érdekében, hogy meggyógyítsuk az okot, az indítékot, a fizikai vagy mentális betegség gyökerét. Itt ülök egy természetes vízesésnél és tavacskánál az Olümposz hegyen. A vízáramlás felfokozza a hegy természetes energiáját.

Képzeljétek el, hogy itt ültök velem együtt, pont szemben a vízeséssel, és megpróbáljátok megérezni a hegy és a természet energiáját! Képzeljétek el, hogy hogyan folyik a víz keresztül a testeteken energetikailag, és hogy kisöpri a negatív energiákat!

Ez meg fogja tisztítani az aurátokat, és fel fogja tölteni az összes energiatesteteket a kozmikus fény és szeretet magasabb rezgésével. A meditáció, az elme, a tudat egy olyan állapota, amit használnotok kell a mindennapi életetekben annak érdekében, hogy beteljesítsétek az életterveteket. A meditáció a lelketek energiatápláléka, csak úgy, ahogyan a fizikai testeteknek is fizikai ételre van szüksége ebben a fizikai dimenzióban. A meditáció nem egy hobbi, amit csak néhány hétvégén használtok. Az nem fog elegendő energiát teremteni. A meditációs energiának erőteljes szintre kell felépülnie annak érdekében, hogy fel lehessen használni élethelyzetek megváltoztatására.

Üljetek le egy olyan kényelmes székre, ahol a testetek minden részét el tudjátok lazítani! Ne csináljatok semmiféle, a Földbolygó gátló hitrendszereiből származó furcsa eltorzulást!

A meditáció dolga az ellazítás és a boldogság, nem pedig az önkínzás, vagy néhány fajta szélsőséges gimnasztika. Még a magasabban fejlett bolygókon is természetes, ellazító helyzetekben meditálunk. Egy nap csináltam egy képet egy meditáló macskáról, ahogyan a természet energiáját érzékelte. Ez egy tökéletes példája annak az elmeállapotnak, ahogyan a meditációban kellene lennetek.

Lélegezzetek háromszor, nagyon mélyen és lassan! Minden alkalommal, amikor belélegeztek, képzeljétek el, hogy beisszátok a kozmikus fényenergiát a testetekbe! Lássátok, hogy a kozmikus fényenergia hogyan tisztítja meg a testeteket és az aurátokat! Most pedig lélegezzetek ki, és fújjatok el minden rossz energiát, negatív gondolatot, minden olyan negatív érzést, ami gátol benneteket az összpontosításban! Fújjátok ki az összes szükségtelen energiát, és hagyjátok őket eltűnni! Minden alkalommal, amikor ezt csináljátok, egyre fényesebbek és fényesebbek lesztek. A testeteket tiszta, fehér, szerető fénnyel töltitek fel. Ez a Forrás, a Létezés tudatosságának ragyogó fénye. A fény egyre nagyobb és nagyobb lesz, és egy ragyogó fénylabdával burkol be benneteket. Érezzétek meg a békét, a bölcsességet, és a Forrás, a Kozmikus Tudatosság szeretetét! Érezzétek, ahogy a szívetek egyre melegebbé és erőteljesebbé válik! Lássátok, ahogy az összes csakra-energiapont aktiválódik és harmonizálódik! Most pedig ismételjétek el ezeket a szavakat:

"Összhangban vagyok a Kozmikus Tudatosság energiájával."
"Megengedem a kozmikus fénynek, hogy meggyógyítson engem."
"Beprogramozom a kozmikus fényt a bölcsesség és az egészség tulajdonságával."
"A kozmikus fény energiája segít számomra megérteni azt, hogy milyen gondolatok vagy érzelmek hozták létre a betegséget."

Most gondolkozzunk el egy pillanatra azon, hogy milyen fajta negatív energia okozta a betegséget, vagy a negatív helyzetet! Menjetek vissza a probléma energetikai gyökeréhez, és lássátok meg, hogy milyen negatív energia, gondolat, vagy érzelem hozta azt létre!

Amikor megértettétek a probléma energetikai okát, akkor mondjátok magatoknak:

"Értem, hogy milyen negatív gondolatokat, vagy érzelmeket használtam arra, hogy megbetegítsem önmagamat."
"Meg akarok gyógyítani minden energetikai gátat, még azokat is, amiket elmúlt életekben hoztam létre."
"Megengedem a Kozmikus Tudatosság kozmikus szeretetenergiájának, hogy meggyógyítsa az összes elmúlt, és jelenlegi életemből származó gátlásomat."
"Mostantól pozitív gondolatokat és érzelmeket fogok használni, hogy egészségesen tartsam a testemet és az elmémet."
"Mostantól a mindennapi életemben kozmikus szeretetenergiát fogok használni a szívemben és a tudatosságomban."
"Mostantól csak a kozmikus szeretetenergiának engedem meg, hogy vezesse a gondolataimat, érzelmeimet és tetteimet."
"Bocsánatot kérek minden olyan személytől, akiket akár mentálisan vagy fizikálisan, a gondolataimmal vagy a tetteimmel megbántottam."

Képzeljétek el, ahogyan a Forrás kozmikus fénye meggyógyítja azt a helyzetet, amit meg szerettetek volna gyógyítani! Koncentráljatok a testetek azon részére, vagy arra a negatív helyzetre, amit meg akartok gyógyítani! Lássátok, ahogy a Kozmikus Tudatosság ragyogó fénye meggyógyít benneteket! Érezzétek működni azt a testetekben! Most mondjátok ki gondolatban:

"Hálás vagyok a természet gyógyító energiájáért."
"Hálás vagyok a Kozmikus Központi Tudatosság gyógyító energiájáért."
"Hálás vagyok a megértésért és a bölcsességért."
"Hálás vagyok a szeretet és a gyógyulás energiájáért."
"Mostantól a Forrás kozmikus szeretetenergiáját fogom sugározni."
"Mostantól csak pozitív gondolataim és érzelmeim lesznek."
"Mostantól megígérem azt, hogy valódi fénymunkásként fogok viselkedni, ego és arrogancia nélkül."
"Kozmikus Tudatosság, köszönöm a fényed, az energiád, és a vezetésed!"
"Egy vagyok a Kozmikus Tudatossággal."
"Összhangban vagyok a fény és szeretet kozmikus energiájával."


Letölthető MP3 hangformátumMeditáció az Atlantisz örvénynél (18. rész)

Lazíts el a tested. Kezdd az arcoddal. Lazítsd el a homlokodat. Lazítsd el az arcodat. Ne szorítsd össze a fogaidat. Lazítsd el a nyakadat, a karjaidat, az ujjaidat, ne tartsad ökölben. Lazíts, lazíts, lazíts.

Most vegyél három mély lélegzetet. Minden alkalommal, amikor belélegzel, szívd be az Univerzum erejét a testedbe. Minden alkalommal, amikor belélegzel, mond magadban:

"Az Univerzum szeretete. Az Univerzum bölcsessége. Az Univerzum tudása"

Programozd be magadat a következő megerősítésekkel:

"Készen állok a bölcsességre. Készen állok a szeretetre. A tudatosságom és a kreativitásom folyamatosan tágul. Mentes vagyok a gátló energiáktól és programoktól. Mentes vagyok a vallásoktól és a hitrendszerektől. Felelősséget vállalok az életemért. Az indítékaim összhangban vannak a léttel. Barátságos és együtt érző vagyok. Adom és fogadom a szeretetet. A szeretet életét élem. Nyitott vagyok a lét minden bőségére. Megengedem a lelkemnek, hogy szeretettel tanítson. Készen állok a bölcsességre. Minden tapasztalatom bölcsességét, mindenki javára használom fel. Szeretem magamat. Barátságos és szerető vagyok. Egészséges vagyok. Bátor vagyok. Független vagyok és a saját döntéseimet hozom. Felelősséget vállalok az életemért. Kapcsolatban vagyok a Kozmikus Központi Tudatossággal. A tehetségemet a fény szolgálatában használom. Együttérzés van a szívemben. Hálás vagyok minden jó dologért az életemben. Adom és fogadom a szeretetet. A szeretet életét élem. A szeretet használom bármilyen gátló energia átalakítására. A szeretet a legnagyobb erő."

Most vegyél három mély lélegzetet. Minden alkalommal, amikor belélegzel, szívd be a testedbe kozmikus fényenergiát, amely mindenhol körülvesz. Ahogy kilélegzel, lásd, ahogyan az energia megtisztítja a testedet minden rossz energiától, amire nincs szükséged. Fújj ki minden szükségtelen energiát és engedd, hogy eltűnjenek. Minden alkalommal, amikor ezt teszed, egyre fényesebb és fényesebb leszel. Emlékezz, a gondolatok energia. Az éterikus szinten indulnak és a fizikai testre is hatásuk van. Minden alkalommal, amikor be és kilélegzel, egyre fényesebbé és fényesebbé válsz. Megtöltöd a testedet tiszta, fehér, szerető fénnyel. Ez a Forrás ragyogó fénye, a lét tudatossága. Engedd, hogy ez a fény harmonizáljon és meggyógyítson ahol ez szükséges. Lásd, hogy minden csakra-energiapontod aktiválva és harmonizálva van. Ezek mind egyesülnek és a szíved közepében találkoznak. Érezd, ahogyan a szíved egyre melegebb és erőteljesebb.

Mondd magadnak:

"Készen állok a bölcsességre, készen állok a szeretetre. A tudatosságom és a kreativitásom folyamatosan tágul. Egészséges vagyok és mentes a gátló programoktól és energiáktól. Az indítékaim összhangban vannak a léttel. Adom és fogadom a szeretetet. A szeretet életét élem."

Képzeld el most, hogy egy fényes fénylabda vagy és egyre nagyobb és nagyobb leszel. Most mindannyian teremtünk egy nagy fénylabdát. Ez a fénylabda egyre növekszik és növekszik, ameddig be nem takarja az egész bolygót. Programozzuk most be ezt a fénylabdát:

"A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet minden gonosz entitástól, minden gyűlölettől, minden agressziótól, minden elnyomástól, minden erőszaktól, minden háborútól, minden hadseregtől és minden fegyvertől.
A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet az őrült fogyasztástól, a versengő gondolkodásmódtól, az erőforrások és az energia elpazarlásától.
A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet minden gonosz titkos társaságtól, minden gonosz politikustól, minden gonosz földönkívülitől, minden illuminátustól és minden kapzsi embertől. Minden gonosz dolog amit teremtettek, égjen el a fényben.
A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet az állatok elleni erőszaktól, az állat börtönöktől és az ipari maffiától.
A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet minden méregtől és betegségtől. A levegő, a víz, a talaj, az emberek és állatok, mentesek minden méregtől. Minden beteg ember meggyógyult. Minden dohányos és alkoholista, találja meg az önszeretetet és hagyja abba önmaga és mások bántalmazását.
A kozmikus fény erejével, meggyógyítom minden ember minden csakrapontját. Minden ember DNS-e meggyógyult és helyesen működik.
A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet minden vallástól, kultusztól, vakbuzgóságtól és babonától.
A kozmikus fény és szeretet erejével, megtisztítom a Földet minden tudatlanságtól, minden őrültségtől, minden arroganciától és minden tanácstalanságtól."


Letölthető MP3 hangformátumRövid Meditáció (8. rész)

Teremts a gondolataid erejével egy fényoszlopot, amely összeköti a tested az Univerzummal. Amikor belélegzel, vonzzad az Univerzum energiáját a testedbe és töltsd fel a fényt ezekkel a szavakkal:

"Az Univerzum szeretete. Az Univerzum bölcsessége. Az Univerzum tudása."


Letölthető MP3 hangformátumÚjraprogramozás (6. rész)

Ülj le és lazíts. Hunyd le a szemed. Képzelj el egy fényörvényt, ami az Univerzumból jön és megtölti egész tested. Érezd ezt az energiát és lélegezd be. Tedd a kezed a szívedre és képzeld el, hogy egy vagy a lelkeddel. Most mond önmagadnak:

"Nyitott vagyok megkapni minden bölcsességet ami csak létezik. Megengedem a lelkemnek, hogy meggyógyítson és tanítson szeretettel. Örömmel tanulok. Kész vagyok a bölcsességre. A mindenség javára használom bölcsességem minden tapasztalatát. Szeretem önmagamat. Barátságos és szeretetteljes vagyok. Egészséges vagyok. Bátor vagyok. Független vagyok és a saját döntéseimet hozom. Felelősséget vállalok saját életemért. Összeköttetésben vagyok a Kozmikus Központi Öntudattal. A fény szolgálatában használom a tehetségemet. Együttérzés van a szívemben. Hálás vagyok minden jó dologért az életemben. Szeretetet adok és fogadok. Szeretetteljes életet élek. Felhasználom a szeretetet, hogy átváltoztassanak minden blokkoló energiát. A szeretet a legnagyobb erő, ami létezik."
 


Letölthető MP3 hangformátumMeditáció a Föld bolygóért (4. rész)

Ülj le és lazíts. Fontos könnyednek lenni, hogy az energia könnyen tudjon folyni. Csukd be a szemed, hogy ne zavarjon meg semmi. Lazítsd el a tested minden részét. Kezd az arcoddal, lazítsd el a homlokodat, az arcodat és közben ügyelj arra, hogy ne szorítsd össze a fogaidat. Lazítsd el a nyakadat, a karjaidat, az ujjaidat, ne tartsd ökölbe a kezed. Érezd a lazulást a lábaidban és a talpadban.

Vegyél 3 mély lélegzetet. Mindannyiszor amikor belélegzel, szívd be a testedbe a kozmikus fényenergiát, amely mindenhol körülvesz. Ahogy kilélegzel, lásd ahogy az energia kitisztít minden negatív energiát a testedből, amelyre nincs szükséged. Fújj ki minden negatívumot és hagyd eltűnni.

Minden alkalommal amikor ezt csinálod, egyre fényesebbé és fényesebbé válsz. Emlékezz! A gondolatok energia, amelyek az éteri szinten kezdődnek és hatással vannak a fizikai testedre is. Így minden alkalommal amikor be és kilélegzel, egyre fényesebbé és fényesebbé válsz. A testedet tiszta és szerető fénnyel töltöd meg. Ez a Forrás ragyogó fénye, a lét tudata. A fény egyre nagyobbodik és egy izzó fénygömb burkol be téged.

Érezd a békét, a bölcsességet és a lét szeretetét. Engedd ezt a fényt, hogy harmonizáljon és gyógyítson ahol szükséges. Lásd, ahogy az összes csakraenergia pontod aktiválódik és harmonizálódik. Mind összekapcsolódnak és találkoznak középen a szívedben. Érezd, ahogy a szíved forróvá és erőteljessé válik.

Mond magadnak:

"Kész vagyok a bölcsességre, kész vagyok a szeretetre. Tudatom és kreativitásom folyamatosan növekszik. Egészséges vagyok és mentes a gátló programoktól és energiáktól. Mentes vagyok a hitrendszerektől és felelősséget vállalok az életemért. Indítékaim összhangban vannak a léttel. Barátságos és együttérző vagyok. Szeretetet adok és fogadok. A szeretet életét élem. Most lásd, ahogyan a fénygömb most olyan naggyá válik, hogy körülöleli az egész Földet. A szeretetfrekvencia megtisztítja az egész bolygót az összes negatív energiától. Lásd, ahogy a sötét energiák elégnek, amint egy fényörvény elsöpri őket."